Η πρεμιέρα για τον Απόλλωνα Σμύρνης πλησιάζει και η προετοιμασία συνεχίζεται με... πυρετώδεις ρυθμούς!

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία τρέχουν για την ενίσχυση, θέλουν να βρουν αν μπορέσουν έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και το τσεκάρισμα μεταγραφικών στόχων συνεχίζεται. Στο θέμα του Αζέρ Μπουσούλατζιτς υπάρχει στάση αναμονής, με τους «κυανόλευκους» να περιμένουν να δουν πότε θα το λύσει με τον Ατρόμητο και αν μπορεί να πέσει έστω και λίγο ακόμα στις απαιτήσεις του ώστε να προχωρήσουν την περίπτωσή του. Προς το παρόν υπάρχει στάση αναμονής!

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης ψάχνονται για μία λύση για τα εξτρέμ. Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως εξετάστηκε μία σούπερ περίπτωση που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στην Ελαφρά Ταξιαρχία, αλλά τα οικονομικά «θέλω» του ποδοσφαιριστή ήταν αρκετά μεγαλύτερα από αυτά που θα δώσει η ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ζε Μάνουελ ήταν ο ποδοσφαιριστής που εξετάστηκε και άρεσε πάρα πολύ στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Ήταν στη λίστα των ανθρώπων του Απόλλωνα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η περίπτωσή του βολιδοσκοπίθηκε τις τελευταίες ημέρες. Το ποσό των 200 χιλ. ευρώ που ζήτησε ετησίως κρίθηκε αρκετά μεγάλο και προφανώς πάνω από το μπάτζετ που μπορούν να διαθέσουν οι «κυανόλευκοι», με τον 29χρονο Πορτογάλο πάντως να έχει διάθεση να πέσει μέχρι ένα ποσό εφόσον του γίνει κάποια αντιπρόταση (σσ. δεν έχει γίνει ακόμη κάποια), ενώ είναι θετικός και στην προπτική της Ελλάδας.



Ο Ζε Μάνουελ αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στην Σάντα Κλάρα, γράφοντας 61 ματς, 13 τέρματα και 3 ασίστ, ενώ έχει πολύ καλό βιογραφικό και παραστάσεις από αρκετές καλές ομάδες όπως οι Μποαβίστα (65/12/5), Σετούμπαλ (33/3/3), Βίσλα Κρακοβίας, Μπράγκα, Φεϊρένσε και Βιζέλα! Η υπέρβαση δεν ήταν εύκολο να γίνει, ο Ζε Μάνουελ θα περιμένει μήπως γίνει κάποια αντιπρόταση έστω και με μικρότερο ποσό και αν πειστεί μπορεί να πει το «ναι». Ίσως και να αξίζει η οικονομική υπέρβαση, εφόσον μπορεί να γίνει φυσικά αφού κουμάντο στην... τσέπη του καθένα δεν κάνουμε εμείς, για την ποιότητα και το επίπεδο του εν λόγω ποδοσφαιριστή!

Μην αποκλείσετε, βέβαια, να τον δούμε και αλλού στην Ελλάδα, αφού έχει υπάρξει επαφή και με άλλη ομάδα από τη χώρα μας που αγωνίζεται παραδοσιακά στην πρώτη κατηγορία και ψάχνεται για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή. Άλλωστε, ο έμπειρος Πορτογάλος άσος μπορεί να προσφέρει τόσο ως εξτρέμ, αλλά και ως σέντερ φορ και ως περιφερειακός επιθετικός γενικότερα.

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube