Δείτε αποκλειστικά στο sport-fm.gr δύο κλιπ από τα γυρίσματα της ταινίας Need for Speed που έρχεται στους κινηματογράφους στις 20 του μήνα από την ODEON.





Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα, σχετικά με την αποτύπωση του πάθους για την ταχύτητα στο κινηματογραφικό πανί… Το Need For Speed, με τη σφραγίδα του πιο εθιστικού βίντεο-παιχνιδιού στον πλανήτη, παρουσιάζει μια νέα κινηματογραφική εμπειρία με τις πιο εντυπωσιακές σκηνές δράσης και αδρεναλίνης που γυρίστηκαν ποτέ.

Ο Τόμπι Μάρσαλ, εργάζεται με τους φίλους του στην οικογενειακή του επιχείρηση, ενώ παράλληλα δοκιμάζει το σπάνιο ταλέντο του σε ερασιτεχνικές και αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων. Η ζωή κυλάει όμορφα, μέχρι τη στιγμή που έρχονται τα πάνω κάτω και καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα το οποίο ουδέποτε διέπραξε. Για τα επόμενα δυο χρόνια της ζωής του θα παραμείνει άδικα φυλακισμένος, έχοντας στο μυαλό μόνο μια σκέψη: την εκδίκηση! Και παρόλο που οι ηθικοί φραγμοί της φιλήσυχης ζωής του φρενάρουν προσωρινά τα σχέδιά του, εκείνος δείχνει αποφασισμένος να πάρει το αίμα του πίσω, με οποιοδήποτε κόστος.

Η Dreamworks Pictures σηματοδοτεί την επιστροφή στην εντυπωσιακή κινηματογραφική κουλτούρα των 60’s και 70’s με τις αυθεντικές και αξέχαστες ταινίες μηχανοκίνητης κουλτούρας που εισήγαγαν ένα καινούριο επίπεδο δράσης και αδρεναλίνης επί της κινηματογραφικής οθόνης! Ακολουθώντας τους γοητευτικούς μύθους των καυτών αμερικάνικων δρόμων, οι απρόβλεπτες εξελίξεις αναγκάζουν τους ήρωές μας σε ένα σχεδόν εξωπραγματικό ταξίδι, κατά μήκος της χώρας. Ένα ταξίδι που ξεκινά ως αποστολή εκδίκησης αλλά εξελίσσεται σε θριαμβευτική λύτρωση.

Βασισμένο στην πιο επιτυχημένη σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών, όλων των εποχών, με πωλήσεις πλέον των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων, το Need For Speed μεταφέρει τον ενθουσιασμό και την επαναστατική αίσθηση ελευθερίας του παιχνιδιού, στον αληθινό κόσμο.

Την ίδια στιγμή αφυπνίζει το ανθρώπινο πάθος για ταξίδι, που έκανε την αγάπη μας για την ταχύτητα τόσο διαχρονική και ανεκτίμητη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube