Με την ψυχολογία να μην είναι στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, οι παίκτες του Ατρόμητου επέστρεψαν στις προπονήσεις και κοιτούν την επόμενη μέρα, επιζητώντας εκτός από την αγωνιστική βελτίωση και τα αποτελέσματα.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Γρηγορίου.

Απουσίασε ο Γκορμπούνοφ ο οποίος ενσωματώθηκε από σήμερα με την Εθνική Λευκορωσίας εν όψει των αγώνων με Σλοβακία και Σκόπια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 9 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας για τον αγώνα με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στις 13/10/2015 και ώρα 18:30 στη «SKODA Ξάνθη Arena», στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του UEFA U-21 EURO 2017. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα ενσωματωθεί την Πέμπτη.

Επίσης στην αποστολή της Εθνικής Νέων έχουν κληθεί οι Σπύρος Νάτσος, Δημήτρης Λημνιός και Αλέξανδρος Κατράνης για τους φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Ρωσίας, στις 8 και 10 Οκτωβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τέλος στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας U19 βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Κ20 Σεμπάστιαν Κρουσέλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube