Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να απέχει ακόμα αρκετές εβδομάδες, αλλά η ενίσχυση μιας ομάδας είναι πάντα ένα... επίκαιρο ζήτημα για όλες τις ομάδες, μεταξύ των οποίων και στον Ατρόμητο.

Είναι ξεκάθαρο ότι και η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση έχουν πλήρη γνώση του ρόστερ με τα αρνητικά και τα θετικά του, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία εισήγηση και καμία ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε υπάρξει πράγματι μια συζήτηση ότι αν χρειαζόταν κάτι η ομάδα αυτό θα ήταν ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, που να διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητά του και φυσικά για την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά όλα θα κριθούν μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Τότε θα φανεί η ακριβής κατάσταση του Νικολά Ντιγκινί και αν τελικά είναι σε θέση να επανέλθει στα στάνταρ τα οποία ανάγκασαν τον Ατρόμητο να κινηθεί για την απόκτησή του, ενώ θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της ομάδας.

Παράλληλα, για εκείνη τη χρονική περίοδο έχει προγραμματιστεί να υπάρξει η κρίσιμη συνάντηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, που θα αναλυθούν αυτά τα ζητήματα και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί πάνω από μία μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube