Όπως είχε δηλώσει στην συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός Ανδρέας Ανδρεάδης ο εν δυνάμει Πρόεδρος της ερασιτεχνικής Ανδρέας Ανατολιωτάκης υποσχέθηκε πως θα πληρώσει άμεσα ένα μισθό. Πράγματι εκπρόσωπος του εμφανίστηκε στο κλειστό της Γλυφάδας μετά την συνέντευξη Τύπου και είπε: «Αυτά τα χρήματα είναι προσωπικά του κ. Ανατολιωτάκη, ο οποίος αυτή την στιγμή δεν έχει θεσμικό ρόλο. Υπάρχει διοικητικό κενό. Από Δευτέρα θα υπάρξει εκ νέου επικοινωνία για τις εξελίξεις στο τμήμα».

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά στην πορεία προέκυψε ότι η λίστα πληρωμών που είχε στα χέρια της υπεύθυνη μάρκετινγκ την είχε φτιάξει η προηγούμενη διοίκηση και από αυτή απουσίαζαν οι Ελγκέτα, Μαρτζιότι, Πέτρογλου, Μπουρκόφσκι, ο φροντιστής και ο γυμναστής!

«Σε μία ομάδα πληρώνονται όλοι ή κανένας» φώναξε με νόημα ο Κατσανεβάκης, με τους συμπαίχτες του να συμφωνούν βάζοντας πάνω από τα χρήματα, την φιλία και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο καθένας.

Μετά από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε το συνολικό ποσό (περίπου 3.500 ευρώ) που ήταν να λαμβάνουν μόνο 11 αθλητές, να το μοιραστούν και τα 18 μέλη της ομάδας, οι οποίοι θα πάρουν περίπου από 200 ευρώ ο καθένας!

Με αυτά και με αυτά η προπόνηση ακυρώθηκε και όλα είναι στον… αέρα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ