Συμβαίνει και στο ΝΒΑ... Ο Όστιν Ρίβερς έπεσε θύμα μιας από τις μεγαλύτερες διαιτητικές γκάφες που έχουμε δει ποτέ στη λίγκα. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα των Νάγκετς με τους Πέισερς, ο γκαρντ του Ντένβερ αποβλήθηκε για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Λανς Στίβενσον. Νωρίτερα οι δύο παίκτες είχαν μια «κοκορομαχία» και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Ρίβερς έκανε μια κίνηση που κρίθηκε ως προσπάθεια να χτυπήσει τον αντίπαλό του. Ο πολύπειρος διαιτητής Τόνι Μπράδερς εξέτασε το instant replay και απέβαλε τον άσο των Νάγκετς, παρότι όπως έδειξαν τα replay ο Ρίβερς όχι μόνο δεν άγγιξε, αλλά ούτε καν πλησίασε απειλητικά τον αντίπαλό του.

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Λανς να κάνει όλα αυτά τα θεατρικά. Αυτό είναι το παιχνίδι του, να προκαλεί. Ειλικρινά, δεν με ενοχλεί αυτό. Όμως μην με αποβάλλετε επειδή προσπαθώ να τον απομακρύνω από πάνω μου. Ειδικά αν δεν τον έχω χτυπήσει, ούτε καν να το έχω προσπαθήσει! Δεν τον πλησίασα ούτε καν κοντά!», ανέφερε ο παίκτης σε Insta Story.

Η συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση σχολιάστηκε μέσω Twitter από αρκετούς ΝΒΑερ, με τον Κέβιν Ντουράντ και τον Ντέμιαν Λίλαρντ να μιλούν για ντροπιαστική αποβολή.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube