Τον πρώτο τίτλο της σεζόν πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στάθηκε στην καλή εικόνα και την... δίψα που είχαν οι παίκτες του, ενώ δήλωσε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να βρίσκεται κοντά στους τίτλους και την ελίτ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδεόπουλου:

«Έγινε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι και γι΄αυτό είμαι διπλά χαρούμενος. Αφενός γιατί έχουν δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, αφετέρου γιατί οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια δίψα και κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από τους τραυματισμούς των προηγούμενων ημερών.

Οι δύο ομάδες έχουν παίξειν ήδη τέσσερα ματς. Γνωρίζονται καλά πλέον και δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Στο σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αντέστρεψε τους δύο ακραίους γεγονός που μας προβλημάτισε μέχρι να βρούμε τη λύση. Τα σετ κρίθηκαν στα τελειώματα τους και το ματς στις λεπτομέρειες.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού και γενικά του βόλεϊ θυμάται τον Παναθηναϊκό πριν από μερικά χρόνια, δεν μπορούσε καν να κοιτάξει τους τελικούς. Εμείς θέλουμε σε αυτή την φάση που περνάμε να βρισκόμαστε κοντά ή στους τελικούς. Αν το κάνουμε αυτό, κάποιον θα κερδίσουμε, κάποιον θα χάσουμε. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε σταθερά κοντά στους τελικούς κι όλα τα άλλα θα έρθουν».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube