Ο Γερμανός εξτρέμ της Ντόρτμουντ, θα αποτελέσει πιθανότατα ακόμη ένα άτομο στη λίστα των παικτών, που ανανέωσαν το συμβόλαιο τους, με προοπτική μια μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή.

Μερικά δυνατά ονόματα της λίστας αυτής θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω.

Γκάρεθ Μπέιλ: Ανανέωσε τον Ιούνιο του 2012 με την Τότεναμ, αλλά ένα χρόνο μετα η Ρεάλ Μαδρίτης τον έκανε δικό της, προσφέροντας στην ομάδα του, ποσό που άγγιξε τα 100 εκ. ευρώ.



Έντισον Καβάνι: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Νάπολι, το καλοκαίρι του 2012, αλλά το επόμενο καλοκαίρι, η Παρί τον έκανε δικό της με ένα ποσό κοντά στα 64 εκ. ευρώ.


Τσάμπι Αλόνσο: Ανανέωσε με την Ρέαλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2014, αλλά μέσα σε λίγους μήνες και μετα από την κατάκτηση του Champions League, μεταπήδησε στην Μπάγερν Μονάχου.

Άντι Κάρολ: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Νιουκάστλ, τον Οκτώβριο του 2010. Κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο προπονητής των «Ανθρακωρύχων», Άλαν Πάρντιου, του υποσχέθηκε μάλιστα ότι δεν θα πουληθεί, με την Λίβερπουλ να τον διαψεύδει κάνοντας τον δικό της με το ποσό των 35 εκ. λιρών.


Μάριο Γκέτσε: Ανανέωσε με την Ντόρτμουντ τον Μάρτιο του 2012, αλλά κανείς δεν υπολόγισε το ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη δεν θα ήταν και τόσο μεγάλο εμπόδιο στο να υπογράψει στην Μπάγερν Μονάχου 12 μήνες αργότερα.


Λουίς Σουάρες: Ανανέωσε με την Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο του 2013 και μέσα 6 μήνες έγινε κάτοικος Βαρκελώνης.


Σαμίρ Νασρί: Ανανέωσε με την Μαρσέιγ το Μάιο του 2008 για τέσσερα χρόνια, αλλά δυο μήνες μετα ήταν και επίσημα «Κανονιέρης».


Τιερί Ανρί: Ανανέωσε με την Άρσεναλ το Μάιο του 2006, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν θα παίξει ποτέ στην Ισπανία και ένα χρόνο μετα να εντάσσεται στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα.


Επιμέλεια: Μιχάλης Λιάλιαρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube