Δύο επιλογές έχει ο Γιάννης Αναστασίου για τον αντι-Μπεργκ, καταστρώνοντας τα πλάνα του για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Νίκου Καρέλη στην επίθεση, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν ήταν βασικός στο τελευταίο ματς, κόντρα στην Ξάνθη.

Ο 42χρονος τεχνικός θα πλαισιώσει τον πρώην παίκτη του Εργοτέλη είναι με τον Νίκο Καλτσά που ήταν βασικός κόντρα στην ακριτική ομάδα ή με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Φαβορί πάντως μοιάζει ο πρώτος . Ουσιαστικά, δεν υπάρχει άλλη λύση για την επίθεση πέραν των δυο συγκεκριμένων. Διότι, εκτός του Μάρκους Μπεργκ που τραυματίστηκε με την εθνική Σουηδίας, δεν υπολογίζεται ούτε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση, έχοντας άδεια και αναμένεται να λείψε έως την Παρασκευή.

Ο 42χρονος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το 4-4-2 και όχι το 4-2-3-1 ώστε να παίξουν δίπλα-δίπλα οι δύο παίκτες στην επίθεση.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος επέστρεψε χθες μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Φινλανδίας και έχει καλή ψυχολογία. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός παρακολούθησε από τον πάγκο το εκτός έδρας ματς με τη Ρουμανία (1-1) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2016, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 44ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Βόρειο Ιρλανδία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube