Καθησυχαστικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις, όσον αφορά τον τραυματισμό του Στέφανου Καπίνο, που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει άδοξα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σύγκρουσή του με τον Μπερτόλιο ήταν σφοδρή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας γκολκίπερ θα την… γλιτώσει με κάκωση στον τετρακέφαλο.

Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως αναμένεται προσεχώς να είναι μια χαρά –εφόσον φυσικά την Δευτέρα επιβεβαιωθούν μετά από εξετάσεις οι εν λόγω εκτιμήσεις- και πιθανώς να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα φιλικά της Εθνικής, για τα οποία έχει κληθεί (δίδυμο μαζί με τον Καρνέζη) από τον Σκίμπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Όποιον αντίπαλο και να έχουμε, πάντα παίζουμε με το δικό μας στυλ» - Τι είπε για Γιάρεμτσουκ

Βιτόρια: «Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ουσιαστικά έχουμε τρόπους να καταστρεφόμαστε μόνοι μας με κάποια λάθη»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs

Χριστόγλου: «Ο Γκαρθία εξαφάνισε τους μέσους του Παναθηναϊκού»

Ουναΐ: «Ενδεχομένως να μην καταλαβαίνουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»

Νικολογιάννης: «Ορατός ο κίνδυνος της 4ης θέσης για Παναθηναϊκό - Λυπήθηκα Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη»

Κετσετζόγλου: «Εικόνα πανικού από την ΑΕΚ μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ - Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Ο εκπληκτικός Γιάρεμτσουκ, η πράσινη αντίδραση και η παράσταση τίτλου του Ολυμπιακού: Τα highlights του ντέρμπι

Δεσύλλας: «Soft νοοτροπία, επιπόλαιος Παναθηναϊκός με πολλά λάθη…»

Νικολακόπουλος: «Μας είχε λείψει μία τεσσάρα και στον Παναθηναϊκό…»