Κάτοικος Νάξου θα γίνει από την επόμενη σεζόν ο Απόστολος Οικονόμου. Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του 37χρονου Λαρισαίου τεχνικού, πρώην των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΑΟ Θήρας, για τον επόμενο χρόνο, ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά στις εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο Οικονόμου βρισκόταν στον πάγκο της φινλανδικής OR.PO. την τελευταία διετία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή, κ. Απόστολο Οικονόμου.

Ο 37χρονος Λαρισαίος τεχνικός διετέλεσε για δύο σεζόν ως προπονητής της φινλανδικής OR.PO., με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19, ενώ τη σεζόν 2017-18 τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Φινλανδίας.

Έχει διατελέσει, επίσης, κατά το παρελθόν προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ, όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας τη σεζόν 2011-2012. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Οικονόμου: «Χαμηλοί τόνοι και σκληρή δουλειά»
Στις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Πανναξιακού ο κ. Οικονόμου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ανέκαθεν στην καριέρα μου, μου άρεσαν οι προκλήσεις, οπότε δεν μπορούσα να μην εκτιμήσω την προσέγγιση των ανθρώπων του Πανναξιακού και να μην απαντήσω θετικά στη δελεαστική τους πρόταση.

Ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και πιστεύω πως με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά από ολόκληρο τον οργανισμό του συλλόγου, η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές προσδοκίες και τη φετινή σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube