Ο Ηλίας Πλατής και ο Γιάννης Στεργιανός ανήκουν πλέον στο επιτελείο των φυσιοθεραπευτών της μπασκετικής ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση

Η AEK Β.C. ανακοινώνει, ότι η ''Physio Team by Τόιλος – Ψαρογιώργος'' θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της «Βασίλισσας» (και) την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ηλίας Πλατής και ο Γιάννης Στεργιανός θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το επιτελείο φυσιοθεραπευτών της ΑΕΚ. Ο πρώτος αναλαμβάνει χρέη στην ομάδα των Ανδρών και ο δεύτερος στα Τμήματα Υποδομής. Στην ομάδα της ΑΕΚ βρίσκονται ήδη οι Αναστάσιος Μάτσος, Ριχάρδος Καμπόσος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Τα αξίζει αυτά τα λεφτά ο Ναν - Κοινή επιθυμία Παναθηναϊκού και Όσμαν να συνεχίσουν μαζί»

Απάντησε με break στο break των Εσπερίδων και ισοφάρισε τη σειρά της παραμονής ο Ηρακλής

Έκανε το πρώτο βήμα στη μάχη του με τον Πρωτέα για την τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός

Η άφιξη, η γνωριμία με συμπαίκτες & Σάκοτα και η προπόνηση: Η πρώτη «κιτρινόμαυρη» μέρα του Ρέιτζον Τάκερ

Α1 Γυναικών: Την Τετάρτη ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Αθηναϊκό

Επική ανάρτηση από τον ΑΟ Μυκόνου για την ανανέωση του Ναν με τον Παναθηναϊκό!

Live Streaming: Παναθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας (Α1 Γυναικών)

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός έδεσε τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη στα καλύτερα μπασκετικά του χρόνια - Ακολουθεί ο Όσμαν»

Ζέρβας: «Να διαχωριστεί ο προβληματισμός από τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας - Υπάρχει ενδιαφέρον για Γουόρντ»

Πανηγυρισμοί και... μπουγέλο στον Τσαλδάρη στα αποδυτήρια του Πανιωνίου, μετά τη νίκη επί του Άρη!

TAGS: A.E.K.