Η στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων και η παρέλευση του ωραρίου οδήγησαν στην επ’ αόριστον αναβολή της δίκης των Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης. Η πλευρά του προέδρου και αντιπροέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είχε προσφύγει κατά του κλητήριου θεσπίσματος, ωστόσο η προσφυγή τους απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα.

Παρόντες από τους μάρτυρες που είχαν κληθεί να καταθέσουν ήταν εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης (απουσίαζε ο έτερος, Δημήτρης Μπάκος), οι διαιτητές του τελικού Θανάσης Γιάχος, Σταύρος Μάνταλος (απουσίαζε ο επιπρόσθετος Σταύρος Τριτσώνης), οι βοηθοί Αντώνης Καρατζίκας και Δημήτρης Σαραϊδάρης, δύο αστυνομικοί κι ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ στον τελικό Γιώργος Βούλγαρης.

Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα ενημερωθούν για την ημερομηνία της δίκης με νέα κλήση που θα τους γίνει στο εγγύς μέλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βιτόρια: «Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ουσιαστικά έχουμε τρόπους να καταστρεφόμαστε μόνοι μας με κάποια λάθη»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs

Χριστόγλου: «Ο Γκαρθία εξαφάνισε τους μέσους του Παναθηναϊκού»

Ουναΐ: «Ενδεχομένως να μην καταλαβαίνουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»

Νικολογιάννης: «Ορατός ο κίνδυνος της 4ης θέσης για Παναθηναϊκό - Λυπήθηκα Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη»

Κετσετζόγλου: «Εικόνα πανικού από την ΑΕΚ μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ - Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Ο εκπληκτικός Γιάρεμτσουκ, η πράσινη αντίδραση και η παράσταση τίτλου του Ολυμπιακού: Τα highlights του ντέρμπι

Δεσύλλας: «Soft νοοτροπία, επιπόλαιος Παναθηναϊκός με πολλά λάθη…»

Νικολακόπουλος: «Μας είχε λείψει μία τεσσάρα και στον Παναθηναϊκό…»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζεις έναν τίτλο πριν τον κατακτήσεις, αλλά φαίνεται ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»