Είναι γνωστό πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν είναι και ο πιο... εύκολος άνθρωπος ως προπονητής, κάτι που έφερε και την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα, με πολλούς να πιστεύουν πως το πολύ αυστηρό στυλ κοουτσαρίσματος που εκπροσωπεί ο Λιθουανός δεν βοηθούσε τους παίκτες των «μπλαουγκράνα».

Το ίδιο ακριβώς άφησε να εννοηθεί και ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος μίλησε σε live streaming του καναλιού «Jijantes FC» για τη συνεργασία με τον «Σάρας», τονίζοντας πως οι ασταμάτητες «φωνές» που έβαζε στους παίκτες έκαναν τους τελευταίους να μην ακολουθούν τις εντολές του, κάτι που δεν ισχύει για τον νυν κόουτς της ομάδας, Ρότζερ Γκριμάου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από όσο γνωρίζω από τους παίκτες που είναι πιο κοντά μου, ο Ρότζερ είναι πιο ανεκτός. Με τη σεζόν να είναι τόσο μακρά, αν έχεις ένα τύπο να σου φωνάζει από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, στο τέλος κουράζεσαι και σταματάς να κάνεις πράγματα, γιατί από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν (σσ. όσα λέει).

Υπάρχουν προπονητές που θέλουν να γίνεται ό,τι λένε εκείνοι. Ο Ρότζερ ενδιαφέρεται περισσότερο για τη γνώμη των παικτών. Αισθανόμαστε απελευθερωμένοι. Παίκτες όπως ο Λαπροβίτολα νιώθουν πιο άνετα. Όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι και αυτός καλός. Όμως όταν η ομάδα δεν δουλεύει, πατάει πόδι και μας προειδοποιεί».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube