Η ΑΕΚ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και έμεινε στο 0-0 με την Athens Kallithea, στη Λεωφόρο, με την Ένωση να υφίσταται τη δεύτερη απώλεια βαθμών της στη φετινή Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ακρίβεια που έλειψε από την ομάδα του, αλλά και στις εντυπωσιακές αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα όταν αυτή υπήρξε.

Παράλληλα, ο Αργεντινός σχολίασε τους πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα του και το τι σημαίνουν αυτοί ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ: «Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να νικήσουμε. Ο αντίπαλος έχει δυσκολέψει τα πράγματα σε όλες τις ομάδες. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Όταν ήμασταν πιο ακριβείς υπήρξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στις υπόλοιπες ενέργειες έλειψε η ακρίβεια».

Για τον Μουκουντί που τραυματίστηκε και για τους άλλους τραυματίες: «Ο Μουκουντί αισθάνθηκε μια ενόχληση και ζήτησε αλλαγή. Ο Ρότα ήταν εκτός λόγω ίωσης. Και τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε φάση αποκατάστασης. Ήμασταν υποχρεωμένοι να βάλουμε τον Πινέδα δεξί μπακ. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προφανώς και θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος το ίδιο».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια: «Όταν μιλάμε για κάποιες φάσεις σε χιλιοστά δευτερολέπτου μιλάμε για την αυτοπεποίθηση του κάθε παίκτη. Άλλες φορές καταφέρνουν να βρουν στόχο, άλλες η μπάλα περνάει από κοντά».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί δεδομένων και των απουσιών: «Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε παίκτες που επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους και να μπει στο γήπεδο η ομάδα που θα είναι η καλύτερη δυνατή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλενς: «Θέλαμε μία ήρεμη εβδομαδα - Νιώθαμε υποχρέωση για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Μανθάτης: «Ήταν... ροντέο το ματς με την ΑΕΚ - Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Κουάισον: «Ο κόσμος του Άρη να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη, ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο»

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Αυτή η ήττα ήταν δική μου, δεν έκανα σωστές επιλογές στην 11άδα - Πρέπει να αντιδράσουμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουάισον

Κετσετζόγλου: «Καμία σχέση η σημερινή γκέλα της ΑΕΚ με τις περσινές - Επιτακτική η νίκη με Παναθηναϊκό»

Ντονάτι: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κάνουμε νίκες και να σκοράρουμε περισσότερο»

Ουναΐ: «Έχω προσαρμοστεί, τώρα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο»

Τα highlights από την «γκέλα» της ΑΕΚ με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο

TAGS: A.E.K.