Άλλο πρόσωπο από αυτό που παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα στα play offs του Europa League έδειξαν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης στο φιλικό που έγινε στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, εμφανώς βελτιωμένη, επικράτησε 3-2 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ οι Αρκάδες μακριά από το πρόσωπο που παρουσίασαν κόντρα στη Μάιντς, συμμάζεψαν την κατάσταση στο τέλος.

Μετά από ένα 15λεπτο υπεροχής του Αστέρα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στο 32’ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Κούρου. Οι Περιστεριώτες μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο μέρος, με τον Παπάζογλου να σκοράρει με κεφαλιά στο 54’ και με τον Ναπολεόνι με πλασέ στο 56’ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μείωσε στο 71’ με τον Πάρα στο ντεμπούτο του να παίρνει το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση, ενώ στο 83’ ο υπό δοκιμήν Άσεν προκάλεσε το αυτογκόλ του Ταυλαρίδη που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι ενδεκάδες:

Ατρόμητος: Μπάρκας, Νάστος, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Τάτος, Παπάζογλου, Φάμπιο, Γεωργίου.

Έπαιξαν και οι: Τσέναμο, Ναπολεόνι, Εγκουέμ, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Θεολόγου, Παπασπύρος, Λημνιός.

Αστέρας: Κοσίτσκι, Γκοιάν, Λούι, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, Μάσα, Μπακασέτας, Φερνάντεθ, Τσοκάνης.

Έπαιξαν και οι: Μπαντής, Μουνάφο, Ρόλε, Πάρα, Άσεν, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Καστρινέας, Τριανταφύλλης, Γόγωνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube