Στο παρελθόν θα ανήκει από απόψε το βράδυ για την ΑΕΚ η περιπέτεια της Γ’ Εθνικής, αφού σήμερα είναι η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Πανναξιακό στο ΟΑΚΑ (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από του χρόνου η «Ένωση» θα συμμετέχει στη Football League, έχοντας ως στόχο να ανέβει… αέρα στη Σούπερ Λίγκα και να διεκδικήσει άμεσα την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στους προηγούμενους αγώνες ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, ώστε να τους «τεστάρει» εν όψει της νέας σεζόν και δει ποιοι από αυτούς μπορούν να σταθούν στη Β’ Εθνική.

Για το σημερινό ματς, όμως, προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους «βασικούς» και να προσφέρουν γκολ και θέαμα σε όσους οπαδούς θελήσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να στηρίξουν (για ακόμη μία φορά) τις προσπάθειές τους.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ντούνης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γεωργέα, Τσιρίλο, Σταθάκη και Πεταυράκη.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κορδέρο με τον Ρόβα, έχοντας στα πλάγια τους Ανάκογλου και Πλατέλλα. Ο Τσέλιος θα είναι πίσω από τον Ράμα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Πόποβιτς, Γροντής, Τζανετόπουλος και Τσουμάγκας.

Εκτός από τους Τσούπρο, Τσουκαλά, Αργυρίου, Κέζο, Καζβιρόπουλο, Παληαρούτα, Κάτσικα, Ζιβάνοβιτς, Μούργκα και Τζάθα, που αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής, στις εξέδρες θα είναι και οι πλέον άτυχοι της χρονιάς, Καραγκιολίδης, Τσεβάς, Θαναηλάκης, Μπρέτσεβιτς, Ντακόλ και Καλογέρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από συνεννόηση της ΑΕΚ με την ΕΠΟ, αποφασίστηκε μία τυπική απονομή κυπέλλου, μετά τη λήξη του ματς με τον Πανναξιακό, για την... επικύρωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την «Ενωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.