Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε ο Κάρλος Αλκαράθ στον Τάλον Γκρίσκσπορ, καθώς πέρασε... από πάνω του νικώντας 2-0 σετ (6-1, 6-2) και προκρίθηκε στη φάση των «16» του China Open (ATP 500).

Το ματς είχε μικρά ράλι και τον Ισπανό άσο να εκμεταλλεύεται σε κάθε ευκαιρία το τρομερό του forehand, γεγονός που βοήθησε τον 21χρονο τενίστα να επικρατήσει του Ολλανδού σε λιγότερο από μία ώρα και πιο συγκεκριμένα σε 57 λεπτά!

Μάλιστα, αυτή του η νίκη ήταν η 200ή του και ο μόνος που έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο στην ιστορία είναι ο Τζον Μάκενροου, δείγμα του ταλέντου και των πολύ μεγάλων ικανοτήτων που διαθέτει.

Βέβαια, δεν χρειαζόταν να έρθει αυτή η νίκη και το συγκεκριμένο επίτευγμα για να συγκρίνουμε τον Αλκαράθ με ιερά τέρατα του τένις. Ο Ισπανός φέτος έχει ήδη κατακτήσει δύο Grand Slams (Roland Garros και Wimbledon), ενώ παράλληλα κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα επιθυμεί να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο finish στη σεζόν.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Καρέν Χατσάνοφ, ενώ στα άλλα ματς για τους «8» της διοργάνωσης θα μονομαχήσουν αύριο (30/9) Σίνερ-Λεχέτσκα, Ρούμπλεφ ή Φοκίνα-Μπου και Κομπόλι-Μεντβέντεφ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube