Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ένας εκ των πλέον δημοφιλών προπονητών στην Ιταλία, και το γεγονός πως είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους τον έχει καταστήσει πολύ «καυτό» όνομα στην πατρίδα του.

Μετά από τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη Λάτσιο, φαίνεται ότι και η Μίλαν επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό για τον πάγκο της.

Οι «ροσονέρι» αναζητούν τον νέο τους προπονητή μετά την αποχώρηση του Στέφανο Πιόλι, και ο Αλέγκρι φαίνεται πως είναι ένα από τα ονόματα στη λίστα, αν και πιο πιθανός μοιάζει ο Πάουλο Φονσέκα σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέγκρι έχει περάσει ξανά από τον πάγκο της Μίλαν, από το 2010 μέχρι το 2014, κατακτώντας τη Serie A και το Supercoppa στην πρώτη του σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Χρησιμοποίησα το Κύπελλο Ιταλίας του 2001 ως ερωτικό βοήθημα με μια κοπέλα - Το επέστρεψα πεντακάθαρο»

Η εναλλακτική 3η εμφάνιση της Ίντερ: Σε χρυσές αποχρώσεις και με εμβληματικά σχέδια!

Μαλντίνι: Το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ιταλία

Τότι: «Δεν το περίμενα να μην με καλέσει κανείς από τη Ρόμα-Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι που δεν βρίσκομαι στην ομάδα»

Σάρι: «Ελπίζω τον Ιανουάριο να επιστρέψω - Οι νέοι προπονητές... τρεντάρουν, αλλά τα ευρωπαϊκά τα πήραν συνομήλικοι μου»

Πρόταση της Λάτσιο στον Τσερκί

Αυτό θα πει μάνατζμεντ: Η Γιουβέντους ξεφορτώθηκε 32 συμβόλαια σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και έβγαλε 100 εκατ. ευρώ!

Αυτό θα πει 12ος παίκτης: Προπονητής μπούκαρε στο γήπεδο και ανέκοψε αντεπίθεση με σκληρό τάκλιν!

Ώρες αγωνίας για τον Τότο Σκιλάτσι: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο Χούμελς μιλάει ήδη ιταλικά και ας είναι μόλις λίγες ημέρες στη Ρώμη