Δείτε στο Δοκάρι και Μέσα (ΑΡΤ 17:30-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

-Τον Νίκο Αλέφαντο να σχολιάζει το ‘’φτωχό’’ αλλά πολύτιμο 1-0 της Εθνικής μας ομάδας επι της Σλοβακίας και να αναλύει τον τρόπο παιχνιδιού της.

-Τα τελευτάια νέα απο το ‘’στρατόπεδο’’ της Εθνικής μας και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και του Κώστα Κατσουράνη. Παρεμβαίνει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραπτόπουλος.

- Βίντεο με πανομοιότυπα αυτογκόλ με αφορμή το γκόλ-δώρο του Σκρτελ και το ανάποδο ψαλίδι του Ραούλ Χιμένεθ που κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του Μεξικό για πρόκριση στο Μουντιάλ. Επίσης γκόλ απο τα Προκριματικά της Ευρώπης,της Λατινικής και Κεντρικής Αμερικής και της Αφρικής.

Ειδικότερα,ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός θα σχολιάσει το 3-1 της Αργεντινής με το Περού,την ισοπαλία (3-3) μεταξύ Κολομβίας και Χιλής,το εμφατικό 4-1 των Άγγλων επί των Μαυροβούνιων,το 2-1 των Βέλγων στο Ζάγκρεμπ επι της Κροατίας και το 2-1 της Σουηδίας επί της Πολωνίας.

-Την προαναγγελία του μεγάλου ντερμπι της 1ης αγωνιστικής στο Μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού λίγη ώρα πριν την διεξαγωγή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube