Αντάξια της ιστορίας που κουβαλάει και της παράδοσης που έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός χαρακτήρισε τη νοοτροπία των παικτών του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Δεν ήταν όνειρο, ήταν υποχρέωση για μας. Είμαι περήφανος που με τη συμπαράσταση της οικογένειας Γιαννακόπουλου και του κόσμου του Παναθηναϊκού, ξεπεράσαμε τα προβλήματα που είχαμε και φτάσαμε σε αυτό που θέλαμε», είπε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο τεχνικός των «πράσινων».

Κι αφού ευχαρίστησε τους παίκτες και τους Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός δεν σταματάει σε ένα χαμένο ή ένα κερδισμένο ματς, σε ένα χαμένο ή κερδισμένο πρωτάθλημα. Συνεχίζει πάντα μπροστά. Σ’ αυτή τη σειρά έδειξε πάλι το μαχητικό του πνεύμα και δικαιολόγησε την παράδοση τόσων χρόνων που έχει φτιάξει στο ελληνικό μπάσκετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»