Ο οδυνηρός όσο και ξαφνικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, σύσσωμη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς, φυσικά, και άπαντες στον χώρο του αθλητισμού.

Με την αποσαφήνιση της υπόθεσης του Μπάλντοκ να μην έχει υπάρξει ακόμα, πέραν της αιτίας που φέρεται να είναι ο πνιγμός, λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να συμβάλει και αυτός στην προστασία της οικογένεια του αείμνηστου άσου.

Ζητώντας, μέσω προσωπικής του δήλωσης που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ να σεβαστούν άπαντες τόσο το πένθος που υπάρχει όσο και την επιθυμία των οικείων του Μπάλντοκ για σεβασμό της ιδιωτικότητας τους!

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν νομικές συνέπειες σε όσους δεν το πράξουν…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του.

Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George.

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ιωάννης Αλαφούζος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube