Απαισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν, σχετικά με τις πιθανότητες να αγωνιστεί με τη Γερμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Κάνουν αρκετά καλή δουλειά, πήραν το χρυσό και θα θέλουν λογικά να κρατήσουν την ίδια ομάδα. Δε νομίζω να κληθώ για τους Ολυμπιακούς σε καμία περίπτωση», ήταν τα λόγια του 25χρονου σέντερ.

Ο Γερμανός διανύει μια εξαιρετική περίοδο με τους Νιου Γιορκ Νικς στο ΝΒΑ με μέσο όρο 7,8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1,8 τάπες στα πρώτα 13 παιχνίδια που λείπει ο Μίτσελ Ρόμπινσον λόγω τραυματισμού. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, δεδομένου ότι βρίσκει μπροστά του τα αδέρφια Βάγκνερ, τον Ντάνιελ Τάις, τον Γιόχαν Βόιγκτμαν και τον Γιόχαν Τίμαν.

«Σίγουρα θέλω να παίξω για τη Γερμανία στο μέλλον. Αν με καλέσουν και είμαι σε καλή φόρμα, τότε σίγουρα θα αγωνιστώ», ανέφερε ο Χάρτενστάϊν ο οποίος δεν κρατά κακία για την μη συμπερίληψή του στην ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σε 36 παιχνίδια τη φετινή σεζόν έχει 6,6 πόντους, 1,1 τάπες, 7,6 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 24,1 λεπτά με τις δύο τελευταίες κατηγορίες να είναι ρεκόρ καριέρας για το Γερμανό σέντερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube