Με το γκολ του Νίκλας Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις η Γερμανία ισοφάρισε την Ελβετία (1-1) και έκανε δική της την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε παράπονα για τη διαιτησία του Ντανιέλε Ορσάτο.

Για το ακυρωθέν γκολ της ομάδας του λόγω επιθετικού φάουλ του Μουσιάλα είπε πως «… θα μπορούσε να το είχε αφήσει να μετρήσει. Δεν ήταν φάουλ, θεωρώ. Η επαφή έγινε αφότου απομάκρυνε ο παίκτης της Ελβετίας και ο Τζαμάλ δεν άπλωσε το πόδι του. Δεν είναι κάποιο κραυγαλέο λάθος, μπορεί να δοθεί, αλλά θεωρώ πως ήταν υπερβολικό».

Όσο για το παιχνίδι; «Στο τέλος πήραμε ρίσκα και μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ σε αντεπίθεση αλλά αξίζαμε τον βαθμό, αξίζαμε να ισοφαρίσουμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ελβετία ήταν σπουδαία αντίπαλος και το ματς ήταν θεαματικό. Εμείς τα πήγαμε καλά από τακτικής πλευράς. Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες που μπορούν να πετύχουν καθοριστικά γκολ ερχόμενοι από τον πάγκο. Ο Φίλκρουγκ σκόραρε ξανά ένα ωραίο γκολ, είναι σημαντικός για μας», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube