Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα της στο υπόλοιπο της φετινής περιόδου η Μάγια Σάντρικ. Η νεοφώτιστη στη Volley League γυναικών ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της 26χρονης διεθνούς Κροάτισσας κεντρικής, η οποία αγωνίστηκε ήδη στη νίκη με 3-2 σετ επί του Ηλυσιακού για την 11η ημέρα το περασμένο Σάββατο κι έχει συμμετάσχει, μέχρι στιγμής, στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κροάτισσα αθλήτρια Maja Sandrk. Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη HAOK Mladost (Κροατία), ενώ ακολούθησαν OK Fortis Volta (Κροατία) ,OK Olimpik (Κροατία), Volley UKF Nitra (Σλοβακία), Evreux Volleyball (Γαλλία) και Volero Zurich (Ελβετία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και θα βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Χαίρομαι που ήρθα σε μια ομάδα που οι άνθρωποι που την περιβάλλουν είναι ευγενικοί και επαγγελματίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube