Ο Κρίστο Στόιτσκοφ δεν ξεχνά. Πέρασαν 17 χρόνια από τότε που ο Λουίς Φαν Χάαλ τον έδιωξε από την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Βούλγαρος παλαίμαχος άσος δεν τον έχει συγχωρέσει και με αφορμή την πιθανή μετακίνηση του Πέδρο στη Μαν. Γιουνάιτεντ βρήκε την ευκαιρία να «κράξει» τον Ολλανδό προπονητή.

«Οι παίκτες υποφέρουν μαζί του και τους καταστρέφει. Τόσοι και τόσοι έχουν φύγει εξαιτίας του. Είναι ένας πολύ μέτριος προπονητής. Κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα όταν εργάστηκε σε αυτή και τώρα το κάνει με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ξόδεψε το καλοκαίρι 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και στην πρεμιέρα κέρδισε την Τότεναμ με ένα απίθανο αυτογκόλ και δήλωνε ικανοποιημένος», τόνισε ο Στόιτσκοφ.

«Εγώ δεν θα άφηνα με τίποτα τον Πέδρο να φύγει, ούτε με 20, ούτε με 30, ούτε με 50 εκατ. ευρώ. Είναι ένας παίκτης αφοσιωμένος στην ομάδα, γεμάτος ενέργεια, που βοηθά πολύ. Και αν ήμουν στη θέση του Πέδρο, δεν θα πήγαινα ποτέ να συνεργαστώ με τον Φαν Χάαλ. Είδατε τι έκανε και στον Βαλντές, πώς του φέρθηκε…», πρόσθεσε.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το Μάρτιο στην L’ Equipe, ο Κρίστο Στόιτσκοφ είχε «λούσει» ξανά τον Φαν Χάαλ. «Δεν έχω κανένα σεβασμό στο πρόσωπό του. Μια μέρα, όταν ήμουν τραυματίας, πήγε στη σύζυγό μου στο Καμπ Νου και τη ρώτησε πώς είναι δυνατό να έχει παντρευτεί κάποιον σαν κι εμένα. Εκείνος έφταιγε που έφυγα το 1998», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube