Οι ντίβες βγήκαν στο κόκκινο χαλί! Και έλαμψαν και έδωσαν μαθήματα μόδας και συζητήθηκαν πολύ...  Η διεξαγωγή της 59ης τελετής απονομής των Μουσικών Βραβείων Grammy την Κυριακή, στο Στέιπλς Σέντερ του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έστρεψε όλα τα φλας επάνω στους παγκόσμιους σταρ.

Αλλά πάντα οι κυρίες έχουν ένα λόγο να «κλέβουν» την παράσταση. Μάλλον, πολλούς...

Η βραδιά των Grammy είναι για τον κόσμο της μουσικής αντίστοιχη των Oscar για τον κινηματογράφο και όπως κάθε σόου βράβευσης που θα εντυπωσιάσει, θα εκπλήξει και θα απογοητεύσει στον ίδιο βαθμό.

Οι εκπλήξεις είναι και το στοιχείο που κρατά το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο.

Εμείς, θα εστιάσουμε στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των διάσημων γυναικών που περπάτησαν για.. χάρη μας και πόζαραν με τις δημιουργίες αναγνωρισμένων σχεδιαστών στο φακό.

Τζένιφερ Λόπεζ, Αντελ, Ριάνα, Μπιγιόνσε, Σελίν Ντιόν, Κέιτι Πέρι, Λέιντι Γκάγκα, Χάιντι Κλουμ, είναι ελάχιστα από τα ονόματα που θα μπουν στο στόχαστρο.

Η 47 λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε μια συναρπαστική λιλά δημιουργία  Ralph & Russo, με την Αντέλ να «δοκιμάζεται» σε ένα πράσινο Givenchy. Τα μαλλιά τους δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα, με την JLO να παίζει σε safe ίσιο και η «φωνάρα» με κότσο με ανέμελες μακριές φράτζες. Τα κοσμήματα δεν έλειπαν από τα άκρα τους, ενώ το μακιγιάζ ήταν διακριτικό. Όμορφες στιλιστικές επιλογές, χωρίς κάτι το άκρως εντυπωσιακό, που θα μπορούσε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αν εξαιρέσεις τις εκπληκτικές διάφανες γόβες με κρύσταλλα της Τζένιφερ Λόπεζ.



Και προχωράμε σε μια κακή επιλογή από τον οίκο Armani Prive που επέλεξε να μας παρουσιάσει η φρέσκια Riri. Μαύρο με πορτοκαλί, εμφανή στο σώμα τα τατουάζ, πλούσια μαλλιά μακριά μπούκλα  και ροζ νύχια. Προχωράμε...



Άλλη μια απερίγραπτη εμφάνιση, αυτή της Κέιτι Πέρι. Λαμέ φόρεμα με φτερωτό τελείωμα... No comment.



Αν πρέπει κάπου να σταθούμε, είναι φυσικά στην σέξι αγνώριστη κυριολεκτικά Λέιντι Γκάγκα! Leather, γυμνό κορμί, διχτυωτό καλσόν, αλυσίδες, παπούτσια πανύψηλα μαύρα. Και πρόσωπο «αληθινό». Από τις λίγες φορές που το απόλυτο ποπ είδωλο δεν έχει «πειράξει» το πρόσωπό του και οφείλουμε να τονίσουμε ότι την βρήκαμε μέχρι και όμορφη.



Συνεχίζουμε με την Σελίν Ντιον, με μια ατυχή επιλογή ρούχου και μαλλιών που δεν την κολάκευαν καθόλου. Πράσινο ανοιχτό χρώμα τουαλέτας, βαθύ ντεκολτέ χωρίς λόγο και κότσος που δεν «κρύβει» τις ατέλειες του χρόνου. Don't.



Όλα τα λεφτά η εγκυμονούσα Μπιγιόνσε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της στην αγκαλιά του Τζέι Ζι. Απαστράπτουσα μέσα στην κόκκινη τουαλέτα της, που ήταν κεντημένη με παγιέτες, ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα μακρύ διαμαντένιο κολιέ.



Η Χάιντι Κλουμ επέλεξε να ντυθεί σαν να πήγαινε σε πάρτι σε κλαμπ με ασημί μεταλιζέ κοντό φόρεμα. Αδιάφορο...



Δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (πηγή από το dailymail.co.uk)































































































































Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube