Έτοιμος να μετακομίσει στην Ισπανία είναι ο Άντναν Γιανουζάι.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για τη νέα σεζόν και η Γιουνάιτεντ του έχει βάλει «πωλητήριο». Η Σοσιεδάδ βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα σε διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους και η υπόθεση είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Σύμφωνα με την Marca οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κι αν υπάρξει αίσιο τέλος τότε υπολογίζεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βάλουν στα ταμεία τους σχεδόν 10 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Τσιγκρίνσκι:«Αμφέβαλλα για κάθε μου βήμα με τον Γκουαρδιόλα - Σε σχέση με τις προπονήσεις, ο Μέσι στα ματς κάνει το 40%»

Κρούση από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκουεΐ της Κρίσταλ Πάλας

Υποψήφιος επενδυτής της Σεβίλλης ο Σέρχιο Ράμος

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!