Ο Άγγλος διεθνής μπακ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σαουθάμπτον, επεκτείνοντας τη συνεργασία των δύο πλευρών μέχρι το 2021.

Ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο έληγε το 2019, ωστόσο, όπως μεταδίδει και το «Sky Sports», υπήρξε κοινή συμφωνία να παραμείνει ο Μπέρτραντ άλλα δύο χρόνια στο «St. Mary’s».

Ο παίκτης είναι μέλος της ομάδας από το 2014, όταν και μεταγράφηκε από την Τσέλσι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 32 συμμετοχές στην Premier League με 1 γκολ και 4 ασίστς, βοηθώντας τον σύλλογο της νότιας Αγγλίας να καταλάβει την 6η θέση και να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Europa League της νέας περιόδου.




Επιμέλεια: Βασίλης Παπαδημητρίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην πόρτα της εξόδου από τη Γουέστ Χαμ ο Εσπιρίτο Σάντο - Παίζει τη θέση του στο ματς με τη Νότιγχαμ!

Έπαιξε με τη φωτιά και τιμωρήθηκε στο 94’ από την εφτάψυχη Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι!

Πένθος στη Λιντς: Φίλαθλος «έφυγε» από ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ

Μακ Άλιστερ: «Πονάει που δεν μας βλέπω να ξαναγινόμαστε πρωταθλητές»

Στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής ο Ροσενιόρ για να κλείσει το deal με την Τσέλσι!

Πόσο… Λίβερπουλ: Ανατροπή στο 94’ και σοκ στο 97’ με γκολ – ποίημα από τη Φούλαμ!

Ο Αμορίμ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καθυστερεί η σέντρα στο Φούλαμ - Λίβερπουλ, σημειώθηκε έκτακτο περιστατικό στις εξέδρες

Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ, πήρε την… αγαπημένη της ισοπαλία η Λιντς!

Η Τότεναμ θέλει να κάνει τον Τζόλη την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Μπριζ