Τη στιγμή που το Χόλιγουντ και η σοουμπίζ συγκλονίζεται κάθε λίγο και λιγάκι από «διαζύγια βόμβα» με άσχημη κατάληξη, υπάρχει ένα ζευγάρι που μας έχει εντυπωσιάσει από την ωριμότητα και την ανωτερότητά του.

Ο λόγος για τον Μπεν Αφλεκ και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, οι οποίοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Splash


Αν και ο Αφλεκ έχει ζήσει άσχημα τα τελευταία χρόνια λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ, η Γκάρνερ στάθηκε δίπλα του και τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

Splash - Στην εκκλησία με τα παιδιά τους στις 26-03-2017
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ χώρισαν τον Ιούνιο του 2015, και στο μεταξύ υπήρξαν πληροφορίες ότι έχουν «παγώσει» τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου. Ο λόγος του διαζυγίου ήταν ότι ο Αφλεκ διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των παιδιών του Κριστίν Ουζουνιάν.

Κι όμως, η Γκάρνερ και ο Αφλεκ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις για χάρη των δύο παιδιών τους.

Αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι το πρώην ζευγάρι ζητά κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των παιδιών τους στα χαρτιά του διαζυγίου τους, τα οποία αναφέρουν «αδιάλλακτες διαφορές» μεταξύ τους ως την αιτία του χωρισμού τους.

Splash - Στην εκκλησία με τα παιδιά τους στις 26-03-2017
«Έχω ολοκληρώσει τη θεραπεία για τον εθισμό μου στο αλκοόλ κάτι που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρο και να γίνω ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να γίνω. Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να είμαι μία πηγή δύναμης για καθέναν στον κόσμο που χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα» έγραψε πρόσφατα στο facebook ο Αφλεκ.

Παράλληλα, τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός που έχει την αγάπη της οικογένειας και των φίλων του, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας των παιδιών του Τζεν «που με υποστηρίζει και φροντίζει τα παιδιά μας».

Splash
 

Splash
 

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube