Τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο, πόσω μάλλον όταν υπάρχει οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, με συνανθρώπους μας να μην έχουν ούτε τα βασικά της διατροφής τους.

Όλοι, λίγο έως πολύ έχουν περιορίσει τις τροφοδοσίες τους και δεν γεμίζουν το ψυγείο, έτσι ώστε να μην πετούν κάτι που μένει μέρες και λήγει ή χαλάει. Το ίδιο γίνεται και στο τραπέζι, όπου στα περισσότερα νοικοκυριά δεν πετούν αποφάγια.

Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνεται και στα εστιατόρια, όπου ναι μεν το φαινόμενο του να αφήνεις φαγητό έχει περιοριστεί και έχει αυξηθεί το... πακέτο για το σπίτι.

Πάντως, όπως φαίνεται, το φαινόμενο του να μένει φαγητό στο τραπέζι επειδή παραγγείλαμε πολλά, δεν είναι μόνο ελληνικό.

Ό,τι μένει στο τραπέζι θα πληρώνεται: μερικοί επιχειρηματίες της εστίασης ζητούν πλέον χρήματα για τα αποφάγια που αφήνουν οι πελάτες στο πιάτο τους όταν φεύγουν από το εστιατόριο...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube