Ένα μίνι αφιέρωμα έκανε για τον Στέφανο Καπίνο, η Παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενόψει του Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία.

Η FIFA συγκαταλέγει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στους καλύτερους «πιτσιρικάδες» του θεσμού, αν φυσικά κληθεί τελικά από τον Φερνάντο Σάντος για να ακολουθήσει την Εθνική μας στην διοργάνωση του καλοκαιριού.

Έτσι, η κάμερα του επίσημου καναλιού της ομοσπονδίας στήθηκε μπροστά στον Καπίνο και… ρώτησε κάποια πράγματα τον… «Αϊνστάιν» - όπως δήλωσε ο ίδιος χιουμοριστικά- του ποδοσφαίρου.

«Θέλω μέσα από τις επιδόσεις μου να με καλέσει ο προπονητής μου στο Μουντιάλ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καπίνο.



Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας των «πράσινων» και της Εθνικής είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό μετά την πρώτη του, ουσιαστικά, γεμάτη χρονιά που διανύει με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Θυμίζoυμε, ότι την Πέμπτη δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν το ενδιαφέρον της Τζένοα να τον εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ δεν είναι λίγοι οι σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων, που έχουν βρεθεί στις κερκίδες της Λεωφόρου για να τον τσεκάρουν από κοντά φέτος.

Βάσει λοιπόν όλων των παραπάνω, ο Καπίνο με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2014 στην Βραζιλία θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο Hyundai Best Young Player Award at the 2014.

Επιμέλεια: Θανάσης Στάικος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube