Πάνω από τρεις χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν χθες το βράδυ (18/09) τον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον «δικέφαλο».

Ο Γάλλος επιθετικός πήρε μία πρώτη γεύση της «κιτρινόμαυρης» τρέλας και ο ίδιος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή, που του επιφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας.



Ο 28χρονος θα μεταβεί σήμερα (19/08) για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει στη συνέχεια το τριετές συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Αυτό θα του αποφέρει ετησίως πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, που είναι ιδιαίτερα υψηλά.



Πλέον ο Γάλλος σούπερ σταρ θα μπει σε μία σειρά, αφού η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πριν από εννέα μήνες (9/12/23) σε ένα παιχνίδι με την Μπόρνμουθ.

Στη συνέχεια είχε τραυματισμούς και δεν ήταν στα πλάνα του Τεν Χαγκ, ανοίγοντας, ουσιαστικά, τον δρόμο για την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ».

Τσακίρης: «Τεράστια μεταγραφή ο Μαρσιάλ, υπομονή τώρα για να προσφέρει αυτά που μπορεί»


Σπουδαία προσθήκη, που, όμως, θα χρειαστεί χρόνο για να αποδώσει με βάση τις μεγάλες δυνατότητές του, χαρακτήρισε αυτή του Αντονί Μαρσιάλ από την ΑΕΚ ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μια τεράστια μεταγραφή, αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει υπομονή για να έρθει ο Μαρσιάλ σε κατάσταση που να μπορεί να προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί. Άλλωστε ο Αλμέιδα έχει αποδείξει πως δεν χαρίζει θέση βασικού σε κανέναν και θα πρέπει να κερδίζει ο κάθε παίκτης, όπως και αν λέγεται, την παρουσία του στο βασικό σχήμα με την παρουσία του στις προπονήσεις», ανέφερε.

Παράλληλα, τόνισε πως ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, ενώ μίλησε για την επάνοδο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι μετά από ενάμιση μήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.