Φουλάρει για ΠΑΟΚ ο Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος προπονείται κανονικά από την περασμένη εβδομάδα, ανεβάζει στροφές με σκοπό να προλάβει το προσεχές ντέρμπι των «δικεφάλων» στην OPAP Arena για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Λέγεται πολλές φορές ότι η διακοπή αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις ομάδες, ώστε να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες του, αλλά συνήθως για τους μεγάλους δεν ισχύει. Αφού απουσιάζουν από τις προπονήσεις πολλοί παίκτες. Στην περίπτωση του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σίγoυρα βοήθησε η παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, καθώς με αυτόν τον τρόπο αυξήθηκαν οι πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» ο 28χρονος άσος.

Προτιμήθηκε να μην βρεθεί στην αποστολή απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική, αλλά με τη δουλειά που ρίχνει αυτές τις ημέρες και θα ρίξει τις επόμενες (έχει διήμερο ρεπό η ΑΕΚ), θα καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος. Ασφαλώς και δεν θα είναι έτοιμος στον απόλυτο βαθμό, αλλά θα μπορέσει σιγά-σιγά να βοηθήσει την ομάδα του Αλμέιδα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο Αργεντινός τεχνικός βλέπει άδειο το απουσιολόγιό του έπειτα από καιρό, οπότε -εκτός απροόπτου- θα έχει περισσότερες λύσεις μετά τη διακοπή. Με τον Λαμέλα στον οποίο υπολογίζει πολλά, να μπαίνει ξανά στο κάδρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.