Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια μεταγραφή από το πάνω ράφι, αποκτώντας τον Αντονί Μαρσιάλ και ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εν λόγω κίνηση στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM.

Παράλληλα, κλήθηκε να μιλήσει και για τις πολλές επιλογές που έχει να διαχειριστεί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα. Κάτι που όπως είπε ο Ντέμης, δεν είναι πρόβλημα αλλά δημιουργεί προβληματισμό σχετικά με τη διαχείριση.

«Περίμενα θα κάνει μεγάλη διαφορά και να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα, πήγε σε μια Γιουνάιτεντ που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αυτά που είχα δει στη Μονακό ήταν πολύ εντυπωσιακά», είπε αρχικά για τον Γάλλο και συμπλήρωσε: «Οι παίκτες πρέπει να νιώθουν καλά, όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ πρέπει να κάνει αυτούς τους παίκτες να νιώθουν καλά. Το ότι δεν παίζει η ΑΕΚ στην Ευρώπη μετράει. Θα μπορούσε η ΑΕΚ να παίζει ευρωπαϊκά ματς, να κάνει καλές εμφανίσεις και να πάρει μεταγραφή και να φύγει. Τώρα οι πιθανότητες μειώνονται».

«Η ΑΕΚ έχει μια ανισορροπία στο ρόστερ, είναι πάρα πολλοί οι παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά από τη μέση και μπροστά. Δεν είναι πρόβλημα αυτό σε καμία περίπτωση, αλλά το αναφέρω ως προβληματισμό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.