Για την επίσκεψη του Μάριου Ηλιόπουλου στα γραφεία της ΕΠΟ και τον Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και για την κατάσταση του Αλεξάντερ Κάλενς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης συζητώντας με τους Τάσο Νικολόπουλο-Νίκο Ζέρβα.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ ξεκίνησε λέγοντας:
«Απ’ ότι έχω καταλάβει ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε επίσκεψη στην ΕΠΟ και οι επισκέψεις δεν προγραμματίζονται. Από διαρροή της ΕΠΟ έχει μαθευτεί η όλη ιστορία. Στην ΕΠΟ πάντως πρέπει να κατασταλάξουν στο τι πραγματικά έγινε. Δύο ώρες τι έλεγαν, απλά να πάει στην ΚΕΔ; Ο κόσμος δεν είναι χαζός και θέλει απαντήσεις. Η ΑΕΚ μέσω των δηλώσεων του Μάριου Ηλιόπουλου δείχνει ότι σε αυτή τη συνάντηση έγιναν αναφορές για θέματα που ενοχλούν την ομάδα και ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε την θέση του στον Μάκη Γκαγκάτση και την ΕΠΟ. Μπορείς να καταλάβεις πότε μία διαιτησία είναι εχθρική και πότε όχι, δεν είμαστε παιδιά».

Στη συνέχεια ανέφερε πως αύριο (09/10) θα βγούν στην κυκλοφορία τα εισητήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (20/10), τονίζοντας πως αναμένεται sold out.

Τέλος υπογράμισε πως η κατάσταση του Κάλενς θα επανεκτιμηθεί στις επόμενες ημέρες:
«Θα δούμε για την κατάσταση του Κάλενς και αν ο Ματίας Αλμέιδα θα τον έχει στην διάθεση. Το καλό είναι πως είναι σε απόλυτη ετοιμότητα ο Μουκουντί, όποτε σε πιθανότητα απουσίας του Περουβιανού η ομάδα έχει λύσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.