Βόμβα έσκασε στην ΑΕΚ, καθώς ο Νορντίν Αμραμπατ δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την «Ένωση» για να επιστρέψει στην Ολλανδία για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Ο Μαροκινός εξτρέμ μίλησε σε ολλανδική εκπομπή και η ιστοσελίδα «voetbalprimeur» παρουσιάζει μέρος των δηλώσεων που έκανε ο «κιτρινόμαυρος» άσος σχετικά με το μέλλον του.

«Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», δήλωσε αρχικά ο 35χρονος φορ. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!», πρόσθεσε.



Στη συνέχεια, το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει: «Δεν χρειάζεται ζητήσω για δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι

TAGS: A.E.K.