Το κουβάρι των μεταγραφικών εξελίξεων στην ΑΕΚ ξετύλιξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Αφού αναφέρθηκε στην άφιξη του Ρομπέρτο Περέιρα στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι σήμερα (11/07) θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, σημείωσε πως έπεται συνέχεια με τον Κοϊτά, ο οποίος επίσης αναμένεται στην Αθήνα.

Στο θέμα του Ορμπελίν Πινέδα και αναφορικά με το νέο δημοσίευμα στο Μεξικό, που αναφέρει πως ο 28χρονος χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μοντερέι και τη Δευτέρα (15/07) θα συζητήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» για την αποχώρησή του, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ο παίκτης επιστρέφει κανονικά. Έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα πώλησής του με τέτοιους όρους και με τον τρόπο, που πήγε να γίνει. Είναι δεδομένο ότι επέτρεψε και από την πλευρά του να γίνει όλο αυτό». Υπενθύμισε, δε, πως η οικογένειά του έχει αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα και της αρέσει πάρα πολύ εδώ.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στο θέμα του Αντούνα, τονίζοντας ότι «η ΑΕΚ έχει μια βάση συμφωνίας και με τις δύο ομάδες του, αλλά δεν υπάρχει απόφαση να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, αφού περιμένει τον Λαμέλα», συμπλήρωσε πως τα ονόματα των Ντουά και Μορόν δεν ισχύουν και ανέφερε: «Από τον Άρη αν γίνει μια μεταγραφή θα είναι του Οντουμπάτζο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε για τα μεταγραφικά, αλλά και για την προσθήκη που βλέπουμε φέτος να δουλεύει ο Ματίας Αλμέιδα στο παιχνίδι της ΑΕΚ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.