Η ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης σε συγκεκριμένες θέσεις της ενδεκάδας είναι σαφής για την ΑΕΚ, που ήδη-εδώ και μήνες-έχει κάνει τη σχετική προεργασία. Στόχος είναι να γίνουν 2-3 βασικές προσθήκες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία στις 22 Ιουνίου, ενώ εκτιμάται πως θα γίνουν συνολικά έξι προσθήκες, χωρίς να αποκλείεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί.

Σε άμεση προτεραιότητα για την «Ένωση» είναι η απόκτηση δεξιού μπακ μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Σιντιμπέ, ενώ θα αποκτηθούν επίσης τερματοφύλακας, αριστερός μπακ (ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Χατζισαφί που έχει πολλές πιθανότητες να μείνει), αριστερός μεσοεπιθετικός, στόπερ εφόσον δεν συνεχίσει ο Κάλενς και τουλάχιστον ένα χαφ. Ασφαλώς πιθανές αποχωρήσεις, όπως του Αραούχο ή του Άμραμπατ, θα οδηγήσουν σε αύξηση των προσθηκών, ενώ το ίδιο θα συμβεί αν υπάρξει και κάποια πώληση.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να έχει μεγάλο κομμάτι του κορμού του διαθέσιμο από την αρχή της προετοιμασίας, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως η προσπάθεια ενίσχυσης της ΑΕΚ θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, όταν θα προκύψουν και καλές ευκαιρίες στην αγορά, σε καλές τιμές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.