Ένα νέο όνομα στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αμερικανό Μέσο, «FOX Sports», η «Ένωση» φέρεται να έχει μπει σφήνα στην απόκτηση του Αμερικανού εξτρέμ, Κέιντ Κάουελ!

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται στους San Jose Earthquakes και στο πρωτάθλημα του MLS, μετρώντας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό στις ΗΠΑ, 27 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ο νεαρός άσος βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Τσίβας, καθώς, ο σύλλογος του Σαν Χοσέ και η μεξικανική ομάδα έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του παίκτη με ένα ποσό στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η μεταγραφή, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους «κιτρινόμαυρους» να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να μπαίνουν δυναμικά στη διεκδίκηση του δεξιοπόδαρου εξτρέμ. Μάλιστα, οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν πως αν η ΑΕΚ ανεβάσει την προσφορά της, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υπογράψει τον παίκτη!

Ο Κέιντ Κάουελ άλλωστε δεν είναι άγνωστος στον Αργεντινό προπονητή της «Ένωσης», αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς την τριετία 2019/22, με τον Αλμέιδα μάλιστα να είχε εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν την πεποίθησή του πως ο Αμερικανός άσος έχει πολλές δυνατότητες να παίξει στην Ευρώπη.

Για την ιστορία, ο Κάουελ μετράει συνολικά 114 συμμετοχές με 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα των διεθνής με των Earthquakes, ενώ, είναι και οκτώ φορές διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.






ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.