Με… απουσίες επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Η «Ένωση», η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, θέλει πάση θυσία τη νίκη, την ώρα που οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίζουν τον τρίτο Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει δύο μέτωπα να διαχειριστεί. Το ένα αφορά τους διεθνείς, καθώς ο Πινέδα επρόκειτο να επιστρέψει χθες στην Ελλάδα και χθες ο Ελίασον με τον Κοϊτά είχαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Το άλλο μέτωπο αφορά τους τραυματίες. Ο Μιαρσάλ, ο Περέιρα και ο Οντουμπάτζο έχασαν ματς, ενώ δεν προπονήθηκαν σε αυτό το διάστημα, και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή τους.

Ο Αλμέιδα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κάποιον παίκτη, αν δεν είναι στο 100%, αφού είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και σήμερα ή αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα για τους παίκτες που ήταν στα «πιτς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.