Για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL η ΑΕΚ φιλοξένησε την Καρδίτσα και με μία εντυπωσιακή εμφάνιση πήρε μία άνετη νίκη με 96-65.

Η Ένωση βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάνοντας το 3/3 σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει μόνο θετικά αποτελέσματα, σε ένα ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η Καρδίτσα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να γίνει αρκετά απειλητική και είχε πάντα τον ρόλο του κυνηγού στην αναμέτρηση, καθώς η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.


Το ματς:
Από το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ έδειξε την απόλυτη κυριαρχία της, καθώς σφυροκοπούσε ανελέητα την ρακέτα της Καρδίτσας, ενώ αμυντικά κρατούσε μία πολύ καλή εικόνα. Στο τέλος της πρώτης περιόδου το σκορ είχε φτάσει στο 23-9, με την ομάδα του Σάκοτα να δείχνει έτοιμη να τελειώσει από νωρίς το ματς.



Με πρωταγωνιστή τον Σι Τζέι Μπράις που πέτυχε 21 πόντους ενώ είχε και έξι ριμπάουντ η ΑΕΚ συνέχισε το ίδιο δυναμικά και διατηρούσε σε πολύ υψηλά επίπεδα την διαφορά. Εντυπωσιακή εμφάνιση και από τον Πρέντις Χαμπ με 22 πόντους, ο οποίος μάλιστα μοίρασε και τέσσερις ασίστ.



Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έριξαν λίγο το ρυθμό του παιχνιδιού με, με την ΑΕΚ να παραμένει σε κυριαρχικό ρόλο, οι δύο ομάδες μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο με το σκορ να βρίσκεται στο 69-47.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Ενώση στην τελευταία περίοδο καθάρισε μία και καλή την υπόθεση νίκη με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 96-65.



Τα δεκάλεπτα: 23-9, 50-33, 69-47, 96-65

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.