Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία ο Ματίας Αλμέδια παρατάσσει την ΑΕΚ στο πρώτο ματς με τη Νόα, στην Αρμενία για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Αργεντινός τεχνικός, σύμφωνα πάντα με το γράφημα της UEFA, επέλεξε τον Κάλενς για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Χατζισαφί όπως και τον Πήλιο να είναι στον πάγκο. Το ίδιο ισχύει και για τους Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ, οι οποίοι συνιστούν τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα της «Ένωσης». Επίσης, ο Ορμπελίν Πινέδα αρχίζει βασικός στα χαφ δίπλα στον Σιμάνσκι. Υπενθυμίζεται ότι τραυματίες για τους «κιτρινόμαυρους» είναι οι Γιόνσον και Μπρινιόλι.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-4-1-1 ο Στρακόσα θα είναι στην εστία, με τον Κάλενς στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Ρότα στο δεξί και τους Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο κέντρο αυτής. Στα χαφ του άξονα δίπλα στον Σιμάνσκι αρχίζει ο Πινέδα, με τον Ελίασον στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Γκατσίνοβιτς στην αριστερή. Πίσω από τον Λιβάι διατηρείται ο Λιούμπισιτς.


ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς- Λιούμπισιτς, Γκαρσία.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Θεοχάρης, Πήλιος, Άμραμπατ, Λαμέλα, Τσούμπερ, Κοϊτά, Μάνταλος, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί, Περέιρα.

Νόα (Ρουί Μότα): Τσαντσάρεβιτς – Γκονσάλο Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος – Γκαμπός, Σανγκαρέ, Μανβελιάν – Πίνσον, Αίας, Φερέιρα.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Πλοστσάντνι, Μουραντιάν, Γκεγκόριο, Ντασιάν, Τσινάρι, Μεντόζα, Αβανεσιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Πετρσογιάν, Ομάρ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.