Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η 11άδα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Όπως αναμενόταν, ο Ματίας Αλμέιδα ξεκουράζει Ρότα και Κοϊτά, αλλά αμφότεροι μένουν εκτός αποστολής, αφού ο πρώτος δεν ήταν απολύτως καλά και προφυλάχθηκε ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος ένιωσε μια ενόχληση.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», λοιπόν, δίνει φανέλα βασικού σε Οντουμπάτζο και Γκατσίνοβιτς, βάζει στο αριστερό άκρο Χατζισαφί, ενώ ξεκινάει και πάλι μαζί Πιερό και Λιβάι Γκαρσία, όπως και τον Λαμέλα. Θυμίζουμε, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αργεντινός είχε πάει στο «φτερό», με τους Πιερό και Γκαρσία να παίζουν μπροστά. Μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και σήμερα, στις Σέρρες.

Πιο αναλυτικά, η ΑΕΚ ξεκινάει με Στρακόσα κάτω από το τέρμα και το δίδυμο Βίντα-Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα είναι ο Οντουμπάτζο και αριστερά ο Χατζισαφί. Στα χαφ οι Σιμάνσκι-Περέιρα, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά -θεωρητικά- ο Λαμέλα και ο Γκαρσία πίσω από τον Πιερό.

Στον πάγκο κάθονται οι: Μπρινιόλι, Κάλενς, Μαρσιάλ, Πήλιος, Πινέδα, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Μάνταλος και Γιόνσον.

Για τους γηπεδούχους, ο Χουάν Φεράντο επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους: Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Φαρές, Δεληγιαννίδη, Ζελέν, Στάικο, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Τομάς και Μπετανκόρ.

Στον πάγκο: Κατσίκας, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Γκίγκιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Καραμανώλης και Καπτούμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.