Σε μία ακόμη χορηγική συμφωνία για τη σεζόν 2024/25 προχώρησε η ΑΕΚ Betsson BC.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία, «Παππάς Ανελκυστήρες Α.Ε.», με τις δύο πλευρές να συνεργάζονται ήδη τα τελευταία δύο χρόνια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ Βetsson BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι για 3η συνεχόμενη σεζόν θα συνεργαστεί με την Παππάς Ανελκυστήρες Α.Ε.

Η Παππάς Ανελκυστήρες Α.Ε με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί μία από της κορυφαίες εταιρείες, που στόχο έχει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων εντός κτιρίων. Εξειδικευμένη εταιρεία στη μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, πιστοποίηση, επισκευή και αναβάθμιση ανυψωτικών υψηλής τεχνολογίας για οικιακά, επαγγελματικά και βιομηχανικά έργα.

Στην Παππάς Ανελκυστήρες Α.Ε., η προσήλωση στην ποιότητα και την ασφάλεια συνδυάζεται με την καινοτομία και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Με ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο και παρουσία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, η Παππάς Ανελκυστήρες Α.Ε. αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε έργο ανύψωσης, προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.