«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα (...) και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερθείς στις απαιτήσεις του Βόλφαγκανγκ Σόιμπλε και τις πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση, είπε, μεταξύ άλλων, όταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων. Από εκεί και πέρα, είπε ο κ. Γεωργιάδης Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια.

Ερωτηθείς για τις απολύσεις στο Δημόσιο και την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ , απάντησε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς και διευκρίνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ».

Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα και συνήθως, σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα, κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νταλίκα προσέκρουσε στο διάζωμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισσού

«Δεύτερη ευκαιρία» για 35.000 φοιτητές – Διαγραφή για 280.000 ανενεργούς

Πάνω από 2 δισ. ευρώ στην κοινωνία: Οι 30 παροχές που ήρθαν για να μείνουν και το 2026

Τελευταία Κυριακή με ανοικτά καταστήματα: Στα 4,5 δισ. ευρώ ο τζίρος των Χριστουγέννων

Ραντεβού με την Ιστορία στη Φλόριντα: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ–Ζελένσκι για το μέλλον της Ουκρανίας

Τη Δευτέρα «κόβουν» την Ελλάδα στα δύο οι αγρότες – 14 μπλόκα και 4 αγροτικοί σύλλογοι λένε «ναι» σε διάλογο με την κυβέ

Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ και τοπικές βροχές

Πέθανε ο Μπαχράμ Μπεϊζαΐ, κορυφαίος Ιρανός σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας

Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας

Σοκ στη Φλόριντα: Σκότωσε τη σύζυγό του και πυροβόλησε την κόρη του μετά από καβγά για το τηλεκοντρόλ