Ο Ηρακλής Αντύπας σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το θετικό αποτέλεσμα των Πειραιωτών στο Βόλο για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

«Η πρεμιέρα ήταν μια εύκολη νίκη. Δεν ανέβασε πολλές στροφές ο Ολυμπιακός. Είναι κάτι το οποίο δεν άρεσε και στον Μεντιλίμπαρ που είπε ότι δεν έπρεπε να επιτρέψουμε να γίνει απειλητικός ο αντίπαλος».

Εν συνεχεία ανέφερε πως: «Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο ματς. Είχε ρυθμό. Προηγήθηκε νωρίς. Μετά τη δίκαιη αποβολή του Βιγιαφάνιες, που για μένα σηκώνει κουβέντα και η πρώτη κίτρινη γιατί πάει με τις τάπες, ο Ολυμπιακός κάπως έσβησε. Μπορεί να πίστεψαν ότι τελείωσε το ματς. Για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Ο Βόλος στάθηκε καλά για ομάδα με παίκτη λιγότερο. Έβγαλε σέντρες, μήπως και καταφέρει να βρει τη στιγμή του. Ο άξονας του Ολυμπιακού ήταν σε καλή μέρα, ο Ντόη και ο Έσε. Ο τελευταίος κάνει αθόρυβη δουλειά στο γήπεδο.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια οι προπονητές και ειδικά ο Μεντιλίμπαρ, θα ψάξει να δώσει χρόνο σε παίκτες που το έχουν ανάγκη. Ο Γιάρεμτσουκ δεν είχε ρυθμό, ο Στάμενιτς προερχόταν από τραυματισμό. Ο Βέλντε δεν ήταν καλός. Καλό ήταν που σκόραρε και ο Μασούρας γιατί έψαχνε το επίσημο γκολ μετά από μεγάλο διάστημα»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube