Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το συζητήσαμε και με φίλους του Ολυμπιακού και χθες το βράδυ, στις κουβέντες που γίνονται πριν από παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Όλοι έλεγαν ότι είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι στην Τρίπολη. Έχουμε δει ένα πολύ καλό ματς με Μπράγκα, ένα συμπαθητικό παιχνίδι με τη Λιόν που μπορούσε να πάρει ένα αποτέλεσμα και ήταν ανταγωνιστικός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οπότε για ποιον λόγο να μην δείξει καλό πρόσωπο με τη Μάλμε, με μία ομάδα που έχει θέματα στην άμυνά της και αν δει κάποιος το 1-1 με την ουραγό Σουηδίας, δέχεται συχνά από πίσω γκολ. Είναι ομάδα που προσπαθεί να δώσει ρυθμό και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει με το πρέσινγκ να χτυπήσει, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει ένα αποτέλεσμα, και ιδανικό θα είναι η νίκη. Αλλά μία ισοπαλία δεν θα τον χαλούσε», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν πάρει μία νίκη, θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Ας πάει για το 9-24 και βλέπουμε για παραπάνω. Πρέπει να δει κάθε ματς ξεχωριστά, βήμα-βήμα».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, εξέφρασε την επιφύλαξη αν θα ξεκινήσει ο Ροντινέι ή ο Μουζακίτης στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Σουηδούς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube