Δηλώσεις μετά την επιβλητική νίκη με επική ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του Champions League, έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο ημίχρονό της ως τώρα στη φετινή σεζόν, ενώ αποθέωσε τον Βινίσιους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ντροπαλοί στο παιχνίδι μας, δεν πιέζαμε όσο έπρεπε. Στο δεύτερο παίξαμε με περισσότερη ενέργεια, πήραμε περισσότερα ρίσκα, αλλάξαμε κάποια πράγματα και κάναμε το καλύτερο ημίχρονό που έχουμε κάνει ως τώρα στη φετινή σεζόν. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να δεχθούμε δύο γκολ για να αντιδράσουμε. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε για 90 λεπτά όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να έχουμε καλύτερη ισορροπία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ρεάλ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Βινίσιους, τονίζοντας:

«Είναι σπάνιο να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να έχει την απόδοση που είχε ο Βίνι στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι φανταστικός. Πιστεύω ότι θα κατακτήσει τη φετινή Χρυσή Μπάλα. Όχι για αυτά που έκανε απόψε, αυτά θα τον βοηθήσουν για να πάρει και την επόμενη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube