Με νίκες και μάλιστα με άνετο τρόπο, συνέχισαν την πορεία τους στα πρωταθλήματά τους, τρεις αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europpa League.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (20/10) η RFS επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Τούκουμς για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λετονίας, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου! Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ικάουνεκς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε και μία ασίστ.

Την ίδια ώρα, στην κορυφή του ουγγρικού πρωταθλήματος ανέβηκε εκ νέου η Φερεντσβάρος, η οποία και επικράτησε 2-0 της Φέχερβαρ στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης. Το σκορ άνοιξε ο Σαλντάνια στο 23ο λεπτό, με τον Μπόρζες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 56ο λεπτό.

Τέλος, τη δέκατη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα της Τσεχίας πανηγύρισε η Σλάβια Πράγας, η οποία και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιάμπλονετς με σκορ 2-1! Με τον Ζαφείρη να ξεκινά βασικός και να αγωνίζεται για 82 λεπτά, η Σλάβια καθάρισε την υπόθεση νίκης από την πρώτη ώρα αγώνα, χάρη στα τέρματα των Μίτσεζ (18') και Λινγκρ (60'). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 66ο λεπτό, ωστόσο, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει με άνεση το τρίποντο μέχρι το φινάλε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.